сиыр етін жіліктеу - мал етін жіліктеу
    • 작성일24-09-19 17:10
    • 조회47
    • 작성자Frederic
     
     
     
     
     
     

     
     
    сиыр етін жіліктеу - мал етін жіліктеу [Подробнее...]
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Түйе етін жіліктеу ерекшелігі және кулинарлық қолдану Жартылай сойынды мүшесін бөлшектеу. Қазіргі жігіттер ет жіліктеуді біле ме? ▶ Қосымша жаңалықтарды порталымыздан оқи отырыңыз. Ет, Қазақша реферат, Қазақша курстық жұмыс, Қазақша дипломдық жұмыс, PowerPoint презентациялар қазақша, кітап, өздік жұмыс, семестрлік жұмыс, шығарма, скачать, бесплатно, тегін, қазақша рефераттар, to. Жынысы бойынша ірі қара мал сиыр, өгіз (піштірілген) және бұқа(піштірілмеген) болып бөлінеді. Жас малда жыныстық ерекшелік ет сапасына әсер етпейді, олар кәрі малда айқындалады. Жасы бойынша ірі қара мал еті: бұзау еті (2 аптадан 3 айға дейін). жас төл еті (3 айдан 3 жылға дейін). сиыр еті (3 жастан жоғары) болып бөлінеді. Ересек мал еті ашық қызыл түсті, тері астында майы жиналған, бұлшық еті тегіс, жіңішке талшықты, мраморлығы айқындалған, майы ақтан сары түске дейін болады. Кәрі мал еті қою түсті, майы сары, бұлшық құрылымы жуан талшықты, погода в чапаево илийский район на месяц тері асты майы жоққа жақын. Жас мал еті ашық қызыл, бұлшық еті нәзік, жіңішке талшықты, мраморлығы сәл байқалады, майы ақ түсті. Бұл әдіс жіліктеу деген атауға ие. Қой етін жіліктегенде оны 13 мүшеге бөледі: 2 жамбас, 2 ортан жілік, 2 асықты жілік, 1 бел омыртқа, 2 сүбе қабырға (сүбемен қоса бүйректен жоғарғы 5 жалғасы. Сиыр, ірі қара немесе мүйізді ірі қара — сүтқоректілер класына жататын аша тұяқты, қуыс мүйізді, күйіс қайыратын жануарлар. Оның жабайы және қолға үйретілетін түрлері бар. Қолға үйретілген. Қазіргі уақытта ет өнеркәсібі тамақ индустриясының ең ірі салаларының бірі болып табылады, мир турецких сериалов оркестр кызылорда ол тағамдық, техникалық және медициналық мақсаттағы өнімдердің кең. Қой етін бөлшектеу, жіліктеу. Қойдың денесін алдынғы бөлігін бөлшектеу және етті суйектен ажырату; Қойдың артқы бөлігін бөлшектеу және етті ажыратып алу. Қолдың майы мен сиыр етін алмаңыз»: АШМ желіде тараған хабарламаға түсініктеме берді Мал өлімі күн сайын көбейіп келеді. Мал қыстан кейін арық еді, енді өліп жатыр», делінген жазбада. Ет мүшелеу – сойылған малдың етін жілік-жілігімен бөлшектеу. Қазақ халқының дәстүрінде әр жіліктің табаққа тартылу тәртібі бар. Атап айтқанда, қойдың төрт аяғында он екі жілік болады. Оң жағындағы қолы мен санында жамбас, ортан жілік, асықты жілік, тоқпан жілік, кәрі жілік және жауырын аталатын сүйектер бар. Сол жақтағы қолы мен санында да дәл осы алты жілік бір-бірімен жалғасып жатады. Сойған қойдың етін осы жіліктердің буын-буыны бойынша ажыратып бөледі. Бұл әдіс жіліктеу деп аталады. Осы. Тауарлығы мен етінің сапасы жақсарған. Еліміздегі сиыр басының 40%-ын етті бағыттағы бұқа ұрығымен ұрықтандыру арқылы жылына қосмша мың т жоғары сапалы сиыр етін ӛндіруге болады. RU. EN; DE; ES; FR; Запомнить сайт; Словарь на свой сайт. Тақырыптың аты: Етті өңдейтін өнеркәсіптердің маңызы мен бөлшектеу цехы. Белдеме – ұшаның ең жақсы бөлігі. Ол филе бөлігінен, филе покромкасынан және ішкі филе шап етінен тұрады. Филе бөлігі омыртқа аймағында жатқан нәзік маймен. Құндылығы жоғары өнім құс еті. Тамақтануға тауықтың, күрке тауықтың, суда жүзетін құстардың, жабайы құстардың еті қолданылады. Бұл әдіс жіліктеу деген атауға ие. Қой етін жіліктегенде оны 13 мүшеге бөледі: 2 жамбас, 2 ортан жілік, 2 асықты жілік, 1 бел омыртқа, 2 сүбе қабырға (сүбемен. Қазіргі уақытта ет өнеркәсібі тамақ индустриясының ең ірі салаларының бірі болып табылады, ол тағамдық, техникалық және медициналық мақсаттағы өнімдердің кең. Қой етін бөлшектеу, жіліктеу. Қойдың денесін алдынғы бөлігін бөлшектеу және етті суйектен ажырату; Қойдың артқы бөлігін бөлшектеу және етті ажыратып алу. Ет мүшелеу дегеніміз — сойылған малдың етін жілік-жілігімен бөлшектеу. Жіліктеу кезінде асықты жілік пен жамбастан лимфа түйіндерін (бездерін) алып.





    олх жосалы мал базары, кармакшы мал базар пробиотик атоми как пить, пробиотик атоми цена мен және мені қоршаған орта тәрбие сағаты, мен және мені қоршаған орта тақырыбына эссе жаз септик для базы отдыха, установка септика жалпы қан анализі балаларда, этж на русском 086 поезд расписание сарыагаш - астана, отзывы о сип панельных домах видео 085 поезд расписание шымкент - астана орта палеолиттің ғылыми атауы, кейінгі палеолит дәуірінің хронологиясы ола скачать, скачать песню ола ола из тик тока ремикс
    тоо алси-азия-систем
    торты астана инстаграм
    познание мира план местности
    как узнать оставили ли тебе наследство казахстан
    зияткерлік меншік құқығын бұзу

    .
    ==============================================================

    ~~~~~ достың сатқындығы ~~~~~

    ==============================================================
    .

    등록된 댓글

    등록된 댓글이 없습니다.

    댓글쓰기

    내용
    자동등록방지 숫자를 순서대로 입력하세요.